Blog

Jaluzele orizontale din aluminiu – opțiune de umbrire eficiente pentru Interiors dvs

Dacă sunteți în căutarea unei soluții de umbrire ieftine pentru casa dumneavoastră, căutați jaluzelele orizontale din aluminiu. Vă vor oferi un aspect extraordinar, menținând, în același timp, interioarele atât de confortabile și răcoroase. Aceste jaluzele sunt destul de populare în clădirile comerciale, dar acum și-au făcut loc și în reședințele private datorită aspectului lor, precum și capacității acestora de a controla lumina solară într-un grad foarte precis. Natura lor versatilă de a oferi și stil și utilitate le-a făcut populare în prezent. Disponibile într-o varietate de nuanțe, finisaje și materiale, puteți găsi cu ușurință un model care să se potrivească decorului casei dumneavoastră.

jaluzele orizontale din aluminiu

Jaluzele orizontale din aluminiu – Elementele de decor și umbrire perfecte pentru interioare dumneavoastră 

Folosirea acestor jaluzele este foarte ușoară. Când doriți ca lumina soarelui să intre în încăpere, pur și simplu ridicați-le trăgând de șnur. Când nu doriți lumină și preferați intimitatea deplină a camerei, închideți lamelele complet cu o întoarcere a baghetei. Puteți întoarce bagheta pentru  a deschide lamelele la nivelul ce permite pătrunderea optimă a luminii solare. Cu aceste jaluzele, aveți controlul cantității de lumină solară și al intimității camerei.

jaluzele orizontale din aluminiu

Puteți alege jaluzelele din aluminiu cu diferite dimensiuni ale lamelelor.  Dacă alegeți unele cu o lamelă mai mică, aspectul va fi mai rafinat, ceea ce se va reflecta asupra întregii încăperi. Dacă alegeți lamele mai mari, acestea vor fi mai îndrăznețe, dând un aspect mult mai bine definit care se va reflecta asupra tuturor obiectelor din cameră. Există multe moduri în care puteți accentua aspectul jaluzelelor orizontale precum folosirea benzilor de pânză, lamelelor fără șină și baldachinelor decorative.

Cea mai bună parte a Jaluzele orizontale din aluminiu este că, pe lângă faptul că sunt utilizate la ferestrele normale, pot fi folosite și în cadrul cupolelor sau luminatoarelor, ceea ce crește versatilitatea lor în folosire. Le puteți monta la aproape orice tip de fereastră, deci nu aveți constrângeri legate de dimensiuni.

jaluzele orizontale din aluminiu

Un alt lucru uimitor la ele este că puteți monta o jaluzea orizontală peste alta și le puteți conecta pe ambele la un singur cap de șină. Fiecare poate fi folosit independent, oferind, astfel, mai multe opțiuni cu privire la câtă lumină solară și câtă intimitate doriți în casă. Fiecare jaluzea poate avea o altă culoare, dând un aspect interesant încăperii. Cumpărați jaluzele orizontale online pentru a obține modele la cele mai mici prețuri.

Continue Reading

Jaluzele orizontale electrice – Elementul-cheie de lux pentru decorul casei sau biroului dumneavoastră

În zilele noastre, majoritatea caselor sau birourilor au jaluzele veneţiene, întrucât acestea reprezintă un mijloc foarte eficient de umbrire. Acestea protejează interiorul caselor şi previn pătrunderea aerului cald pe durata verii, respectiv răspândirea acestuia pe durata iernii. Versatilitatea acestor elemente de umbrire generează popularitatea acestora în instalarea la toate ferestrele acasă sau la birou.

producator jaluzele orizontale

De ce să investiţi în jaluzele orizontale electrice?

Atunci când aveţi mai multe ferestre într-o încăpere şi doriţi instalarea de jaluzele orizontale pentru toate acestea, există metode simple de utilizare. În loc să optaţi pentru jaluzele venețiene obişnuite, cel mai bine este să instalaţi jaluzele orizontale electrice. Acestea pot fi deschise şi închise doar prin atingerea unui buton. Iată câteva dintre numeroasele beneficii ale acestor jaluzele:

electrice -jaluzele-orizontal

*Permit controlarea intimităţii şi previn pătrunderea luminii solare la interior
*Telecomanda oferă tehnologie simplu de utilizat, numai prin atingerea unui buton, prin care deschiderea, ridicarea şi coborârea jaluzelelor sunt posibile în numai câteva minute
*Puteţi deschide oricâte jaluzele doriţi în numai câteva minute
*Nu este nevoie să vă deplasaţi către fiecare element de umbrire pentru a le deschide, economisind timp
*Tehnologia instantanee prin atingerea unui buton este fiabilă şi nu prezintă erori

jaluzele-orizontale-electrice

Cu ajutorul jaluzelelor electrice, se asigură simplitate în operarea jaluzelelor. Puteţi deschide şi închide ferestrele ori de câte ori doriţi. Există un cronometru automat pentru jaluzele, ce poate fi setat pentru închiderea automată la o oră specificată. Acest lucru este foarte util pentru magazinele comerciale şi birourile care se închid la un anumit moment precis seara. În loc să vă deplasaţi către fiecare element de umbrire în parte, puteţi folosi telecomanda astfel încât să trageţi jaluzelele la un anumit moment precis.

jaluzele orizontale electrice

Cel mai simplu mod prin care puteţi achiziţiona jaluzele orizontale electrice frumoase de interior şi exterior este acela de a cerceta magazinele online. Acestea prezintă o gamă largă de jaluzele la preţuri foarte rentabile. Puteţi găsi jaluzele de înaltă calitate la preţuri incredibil de mici. Achiziţionaţi acum şi bucuraţi-vă de elemente de umbrire deosebite pentru casă şi birou.