Jaluzele Orizontale Din Lemn

Home/Jaluzele Orizontale Din Lemn

S & D Company oferă o gamă deosebită de jaluzele orizontale din lemn, care vor aduce un plus estetic fabulos interioarelor dumneavoastră şi vor asigura un mediu răcoros. Aspectul lemnului este diferit de orice alt material. Finisajul natural asigură o notă de rafinament zonei în care este amplasat, iar aspectul clasic al produselor din lemn nu poate fi egalat de nimic altceva. Vă punem la dispoziţie jaluzele orizontale durabile şi rezistente timp îndelungat, create din lemn de cea mai bună calitate. Proiectate pentru o utilizare simplă, acestea vor da un aspect vitalizant interioarelor, protejându-le simultan de razele strălucitoare ale soarelui.

jaluzele orizontale din lemn

Jaluzele din lemn – Menţineţi căldura la distanţă cu ajutorul

Aspectul unei camere este influenţat foarte mult de cantitatea de lumină care pătrunde la interior. Nu vă puteţi baza numai pe lumină artificială, întrucât cea naturală este foarte importantă pentru sănătate, vedere şi pentru economisirea electricităţii. Cu toate acestea, lumina naturală trebuie reglată, întrucât lumina excesivă poate afecta mobila, creşte temperatura ambientală şi spori dependenţa de aer condiţionat. Puteţi elimina aceste probleme, folosind jaluzele orizontale din lemn. Vă oferim jaluzele deosebite din lemn, materialul folosit fiind uşor şi simplu de întreţinut.

Aceste jaluzele prezintă caracteristici care vă permit controlarea precisă a cantităţii de lumină din încăpere. Astfel, puteţi regla lumina naturală pentru a citi şi lucra, dar o puteţi reduce din cauza supraîncălzirii camerei. De asemenea, puteţi obţine gradul de intimitate dorit în încăpere. Jaluzelele pot fi deschise integral, permiţând vederea către exterior, parţial, pentru o semi-vedere la exterior sau pot fi închise complet. Sunt simplu de instalat şi foarte rentabile, asigurând umbrirea eficientă a interioarelor fără costuri prea mari.

 

Tip de jaluzele orizontale din lemn

 

Jaluzele romane Jaluzele Orizontale Din Lemn RETRO 50 mm

Jaluzele romane Jaluzele Orizontale Din Lemn KLASIK 50 mm

Jaluzele romane Jaluzele Orizontale Din Lemn 25 mm